Mike.::.ekiM (starinski) wrote in lagered_up,
Mike.::.ekiM
starinski
lagered_up

 • Mood:
 • Music:

Extras

Hier moet ik toch even reclame voor maken, want ik vind de serie persoonlijk erg briljant. Ricky Gervais en Stephen Merchant (bekend als de bedenkers en schrijvers van de Engelse comedyserie The Office) hebben namelijk een nieuwe serie in het leven geroepen: Extras.

Extras speelt zich af in de wereld van het acteren. De serie draait om de figuranten Andy Millman (Ricky Gervais) en Maggie Jacobs (Ashley Jensen). Andy (die zelf steeds volhoudt dat hij een volwaardig acteur is) wil nu eindelijk wel een keer een paar tekstregeltjes, in plaats van dat hij alleen maar op de achtergrond te zien is. Hij doet er dan ook alles aan om een 'line' geregeld te krijgen, maar door zijn niet altijd even tactische aanpak, brengt Andy zichzelf alleen maar in de problemen. En het helpt ook al niet dat zijn agent (gespeeld door Stephen Merchant), eigenlijk gewoon een grote sul is, die niets begrijpt van Andy's ambities.

Elke aflevering van Extras speelt zich af op een andere filmset. Het leuke is, dat in elke aflevering ook een bekende acteur/actrice meedoet, die zichzelf speelt. Zo spelen o.a. Ben Stiller, Kate Winslet en Samuel L. Jackson mee in de serie.Mocht je geïnteresseerd geraakt zijn, dan kun je op deze pagina de torrents downloaden van alle zes de afleveringen van serie 1.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments